DAKEA - Marca nou creata, parte din portofoliul ALTATERRA Kft, companie din cadrul grupului danez privat VKR Holdings, a fost înfiintata pentru a fabrica ferestre de mansarda si accesorii asociate de cea mai buna calitate, cu un sistem unic de asistenta si servicii, conceput pentru a aduce profituri mai mari si riscuri mai mici pentru profesionisti si proprietari.

Experienta si cunostintele noastre solide, acumulate în 60 de ani de inovatii, proiectare si productie in domeniul ferestrelor de mansarda, garanteaza satisfactia deplina a clientilor în privinta ferestrelor noastre in urmatorii 20 de ani sau chiar mai mult.

Unittai de productie cu certificare ISO, de talie mondiala, avand capacitate garantata, in care atentia si eforturile sunt concentrate pe furnizarea celor mai bune produse, de la ferestre de mansarda complete pana la cele mai mici detalii (fiecare surub, fiecare operatiune si fiecare componenta esentiala au fost testate pentru a respecta cele mai inalte standarde). Aceasta atentie constanta acordata detaliilor si experienta acumulata vor face cu siguranta o diferenta pentru clientii dvs., care doresc performante de cel mai inalt nivel pentru intreaga durata de viata a produsului, precum si certitudinea ca nu trebuie sa-si faca griji in privinta acestuia.

Dakea – 20 de ani de liniste pentru proprietari!

Toate produsele cumparate de la noi ofera proprietarilor mai multe caracteristici si garantii decat ar putea obtine, la acelasi pret, de la majoritatea produselor disponibile pe piata.

Castigati 10 ani suplimentari de lipsa de griji si un plus de valoare semnificativ pentru locuinta dvs.