Învelitoarea Bramac

Este învelitoarea Bramac prea grea pentru acoperisul meu?

Peste 90% dintre acoperisuri sunt compatibile cu invelitoarea Bramac. Materialul din care este constituita invelitoarea joaca cel mai mic rol in marirea sarcinilor la care este supus acoperisul. Pentru dimensionarea acestuia din urma, trebuie luate in calcul in primul rand sarcinile care rezulta din incarcarile cu zapada, ploaie si vant. Materialele mai grele de invelitori au o rezistenta mai mare la zapada, ploaie si furtuni si prin aceasta le ofera proprietarilor cel mai inalt grad de siguranta.

Care este garantia Bramac?

Tiglele Bramac au fost distinse cu marca de calitate a Uniunii Uzinelor Austriece de Beton si Prefabricate si cu marca de calitate Austria si au fost supuse expertizei conform cu EN 490/491.Calitatea unitara si ecologica a tiglelor Bramac a fost confirmata inca din 1999 cu marca IBO.

Bramac acorda pentru toate modelele o garantie de 30 de ani pentru rezistenta materialelor si rezistenta la inghet. Garantia aceasta va este oferita in scris si nu doar pentru a atesta anii dobanditi de produs ci cu inlocuirea cu valoarea de nou a tiglei.

Tiglele trebuie fixate?

Intotdeauna in margini se vor fixa tiglele – doua tigle sus / pe latime. In plus, incepând cu 45° se va fixa tot a treia tigla, iar incepand cu 60° se va fixa fiecare tigla in parte.

In zone cu vant puternic, pe baza incarcarilor survenite din aceasta cauza – trebuie efectuata o fixare conforma cu normele în vigoare.