Asistenta tehnica montaj

Obiectivul nostru este acela de a va oferi un pachet complet de produse si servicii de calitate.

Un sistem complet de acoperis inseamna mai mult decat o invelitoare. Alege un sistem pentru acoperis recomandat de catre noi si vei castiga eficienta; pe langa calitatea tehnica, siguranta, facilitatile la montaj si intretinere sunt avantaje importante.

Asigura-te ca acoperisul tau este frumos si te deserveste bine - alege un sistem complet pentru acoperisul tau! Sistemul complet pentru acoperis contine: invelitoare, sistem de jgheaburi si burlane, accesorii de inchidere si etansare, accesorii de siguranta, calcule si design de specialitate, consultanta tehnica, evaluarea proiectelor de renovare, montaj, garantie si post garantie.

Cu o experienta vasta in montajul sistemelor complete de acoperis  va punem  la dispozitie personal calificat pentru asistenta la montaj. Oferim suport tehnic in timpul montajului  sistemului de jgheaburi si burlane, ferestrelor de mansarda, panourilor solare, invelitorii etc.

Montaj acoperisuri

Aceste echipe certificate si verificate din punct de vedere al calitatii montajului de catre producatori pot oferi urmatoarele servicii:

-  Montaj cos de fum

- Montaj jgheaburi si burlane

- Montaj ferestre de mansarda

- Montaj panouri solare

- Montaj invelitoare

Montajul invelitorii este foarte  important si difera in functie de tipul de invelitoare ales:

- pentru montajul invelitorii din tigla de beton, tigla ceramica si tigla metalica se utilizeaza principii specifice fiecarui tip, de la distanta de latuire la asezarea propriu-zisa a tiglei si elementele specific de inchidere.

- pentru invelitoarea din sindrila bituminoasa se recomanda utilizarea unui strat dublu de astereala cu spatiu de ventilare intre acestea

- montajului foliei hidroizolatoare difera in functie de tipul de invelitoare si cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca.

Pentru a indeplini toate aceste conditii, echipele noastre de montaj au participat la scolarizari pentru toate tipurile de invelitori, pentru montajul ferestrelor de mansarda, al panourilor solare si sistemelor de cosuri de fum .

Va oferim acest serviciu, deoarece in timpul montajului pot interveni o serie de erori si de practici neadecvate care, nu sunt acceptate de regulile unui montaj profesionist. Noi lucram la cele mai inalte standarde in montajul invelitorilor si dispunem de cunostinte aprofundate pe care le punem in practica la fiecare lucrare. Astfel o sa va bucurati de un acoperis cu adevarat durabil si sigur!

Renovari acoperisuri

Inaintea inceperii lucrarilor efective, trebuie luate in calcul detaliile tehnice necesare unei renovari / mansardari iar noi va putem oferi toate informatiile necesare in vederea alegerii materialelor si a solutiilor optime necesare realizarii unui proiect care sa indeplineasca nevoile dumneavoastra, fara costuri inutile si la standardele solicitate.

Daca ati decis sa renovati acoperisul sau sa transformati podul in mansarda, va putem oferi serviciile unei echipe de montaj, specializata in realizarea proiectului de dumneavoastra.