Masuratori si calcul sarpante

Montarea unui acoperis nou sau inlocuirea unei invelitori vechi cu una noua implica si masuratorile, un proces ce trebuie efectuat de catre specialistii care se vor ocupa in continuare si de montaj. Apleland la serviciile noastre veti beneficia de consiliere in alegerea sistemului potrivit pentru casa dumneavostra si de un calcul precis conform proiectului sau masuratorilor realizate.

De aceea, noi nu vom masura pur si simplu, noi va oferim informatii privind alternativele pe care le aveti pentru a lua cea mai buna decizie si pentru a fi siguri ca toate elementele dorite vor putea fi incorporate in invelitoare.

Pentru a putea face o oferta cat mai exacta, vom masura sarpanta daca aceasta exista sau vom consulta planul de invelitoare din proiect. In urma acestor masuratori se va realiza un calcul necesar adaptat cerintelor dumneavoastra.

Prin masuratorile efectuate de echipele noastre garantam faptul ca necesarul de materiale va fi acoperit si ca nu vor aparea situatii neplacute din acest considerent.

Beneficii:

- Calcul precis si oferta corecta pentru proiectul de acoperis

- Cunoasterea ofertei de sisteme de acoperis

- Simulare cromatica a acoperisului pentru casa dvs

- In anii de experienta in acest domeniu ne-am adaptat serviciile astfel incat clientul nostru sa fie principala prioritate.

- Pe site-ul nostru puteti gasi o buna sursa de informatii pentru a va ajuta sa faceti alegeri inspirate de care sa fiti mandri.

- Experienta de peste 10 ani in domeniu si  numarul proiectelor realizate  (constructii noi sau renovari) ne recomanda drept specialisti recunoscuti in domeniu.

In tot acest timp, vom comunica permanent cu dumneavoastra, pentru a avea certitudinea ca ceea ce cumparati este exact ceea ce aveti nevoie.

Acest serviciu este oferit gratuit toturor clientilor nostri si firmelor specializate de montaj. In plus oferim si toate materialele de care au nevoie pentru un acoperis complet.